Unimatrix - o nama
O nama - slika 2
O nama - slika 3

Unimatrix d.o.o. je svoja vrata prema klijentima, partnerima i krajnjim korisnicima otvorio 12. marta 2007.godine i od tada kada je brojalo 5 pa sve do danas kada broji 10 uposlenika uporno radi na izgradnji povjerenja i uspješne komunikacije sa svim svojim kupcima, partnerima i klijentima gradeći sasvim novi odnos kako u prodajnom tako i u postprodajnom periodu gdje bilježimo konstantan rast u broju zadovoljnih krajnjih korisnika pravnih i fizičkih lica.

Osim naše osnovne djelatnosti prodaje i servisa stolnih i prijenosnih računara, prodaje mobitela, audio i video opreme, mrežne opreme, potrošnog materijala, bijele tehnike, klima uređaja, i skutera u periodu našeg djelovanja proširili smo segmente  poslovanja na:

–          zastupnici za ESET NOD32 antivirusni program u BiH ( antivirusni program koji je dobio najviše nagrada proteklih godina i već dobio  dobre kritike i pohvale u prvom kvartalu ove godine s novim proizvodima  i zaštitama od zloćudnih kodova, spamova , spaywera, virusa sa kvalitetnim firewal-om        www.nod32.com.hr

–          fiskalizacija i potpisivanje ugovora o servisiranju i tehnička podrša više od 500 poslovnih subjekata u krugu grada Bihaća i okolice (sa tendencijom konstantnog rasta )

Pružamo i potpunu podršku firmama (obrtima, malim, srednjim i velikim preduzećima ) od tehničkih sredstava, potrošnog materijala, servisa, fiskalizacije, do implementacije raznih softwera, antivirusne zaštite, umrežavanjem unutar firme knjigovodstvenih programa te potpunog monitoringa nad firmom, njenim uposlenicima i  troškovima.

Danas Unimatrix d.o.o. ima jasno zacrtane ciljeve, a to je da ostvari stabilno prisustvo u ovom polju na Unsko Sanskom Kantonu, kao i cijelom regionu sa mogućnošću ponude produkata sa najboljim mogućim cijenama. U cilju ostvarenja takve ambicije, kompanija surađuje sa firmama i distributerima iz Bosne i Hercegovine kao i iz susjednih zemalja kako bi se kreirala, izgradila i povezala trgovina inovativnih IT produkata koristeci tradicionalne i moderne puteve distribucije.

Mi smo kompanija orijentisana na cjelokupni rezultat koja radi na povećanju vrijednosti svojih partnera, prodaji najkvalitetnije kompjuterske opreme te pružanju najefektivnije podrške svojim kupcima.  U eri gdje potrošaci definiraju brendove, gdje je kolektivni glas i mišljenje mase izražen kroz digitalne platforme, fokus UNIMATRIX-a je prodaja i održavanje tih platformi (kao kompetativna prednost) u cilju sticanja zadovoljstva kupca te dosezanje šire podrske publiciteta.

Ljudski resursi u našem preduzeću su velika vrijednost i naš veliki potencijal koji, konstantnim izučavanjem i praćenjem promjena na tržištu su u toku sa svakim informatičkim napretkom. Svojim bliskim odnosom s kupcima i pružanjem jedinstvene usluge čine preduzeće poželjnim partnerom i suradnikom.

Naše mnogobrojne reference su naše oličje, Vaše povjerenje u naše sposobnosti su naša snaga.